Tillverkare av robotdammsugare

LILIN International Group Limited, med fabriker i Shenzhen och Xiamen, är en storskalig professionell tillverkare och har ett oberoende FoU-center som är specialiserat på utveckling och tillverkning av robotdammsugare.Med en kraftfull teknisk grupp... Mer

om oss

 

LILIN International Group Limited, med fabriker i Shenzhen och Xiamen, är en storskalig professionell tillverkare och har ett oberoende FoU-center som är specialiserat på utveckling och tillverkning av robotdammsugare.

Med en kraftfull teknisk grupp, avancerad behandlings- och besiktningfaciliteter och utmärkt service, har vi uppnått ISO9001-certifiering som utfärdas av DNV och vi tillämpar även ISO14000-miljöcertifiering. Samtidigt har vår årliga försäljning nått 50 miljoner USD.  

Vi erbjuder också "en paketlösning" som har förbättrat vår service till många outsourcing-kunder. 

Med en självständig rätt till import och export och som ett expanderande internationellt företag ser vi nu fram emot ännu större samarbete med utländska kunder baserat på ömsesidiga fördelar. Om du är intresserad av någon av våra produkter och tjänster är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi följer alltid principen om ärlighet, professionellt lagarbete, kvalitet, konkurrenskraftiga priser och en paketlösningstjänster.